Overige foto's
Hyundai IONIQ 5 84 kWh N AWD | 2024 | Elektrisch
€ 73.995
Afbeelding van de auto

Hyundai IONIQ 5

84 kWh N AWD | 2024 | Elektrisch Oostendorp Toyota Helmond
4.2/5 475 reviews
Op voorraad
  • Inclusief 5 jaar fabrieksgarantie Inbegrepen
  • Altijd geheel rijklaarInbegrepen
  • Geen verborgen kostenInbegrepen
73.995 Prijs rijklaar
auto afbeelding
Vanaf
1.477 / mnd
maandtermijn o.b.v. 60 maanden en 7,35% rente.
Stel je vraag direct via WhatsApp

Bouwjaar

2024

Kilometerstand

Brandstof

Elektrisch

Transmissie

Automaat

Vermogen

448 kW (609 pk)

Carrosserie

SUV

Standaard inbegrepen

  • Incl. 12 maanden garantie
  • Altijd geheel rijklaar
  • Geen verborgen kosten
  • Volledig onderhouden

Onze specialisten

Mark van Creij

Mark van Creij

Verkoopadviseur

06-82306093
Kevin Timmermans

Kevin Timmermans

Verkoopadviseur

06-45063917
Sven de Mare

Sven de Mare

Verkoopleider

06-82407464

Opties

Bekijk alle opties
  • Achterstoelen verwarmd
  • Achteruitrij assistent
  • Adaptief demping systeem
  • Airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Audio installatie premium

Specificaties

Bekijk alle specificaties
Vermogen 448 kW (609 pk)
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Gemiddeld verbruik 1 kilowattuur op 4,5 kilometer
Aantal deuren 5-deurs

Beschrijving

| Nu te bestellen! | Vanaf € 73.995 |

Hij levert uitstekende prestaties en doet dat met zorg voor het milieu. Maar tegelijk is de Hyundai IONIQ 5 ook gewoon een auto die u volop ruimte en comfort biedt. U wordt actief onderdeel van de energietransitie met de elektromotor. Deze nieuwe auto is nu uit voorraad leverbaar. Zelfs op de koudste dagen zorgt het verwarmbare stuurwiel, de voorstoelen en de achterbankverwarming ervoor dat u en uw passagiers het nooit koud hebben in deze luxueuze auto.

De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Koplampen voorzien van de allernieuwste lichttechniek, matrix LED-verlichting. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 21 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, adaptief dempingsysteem, geluidsisolerende ramen, dakspoiler en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Dankzij het digitale dashboard leest u alle benodigde info gemakkelijk en overzichtelijk af. Door het combineren van beelden van vier camera's, biedt de 360 graden camera een naadloos en gedetailleerd beeld van de hele omgeving rondom deze auto. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Naast handmatige bediening kunt u belangrijke functies met uw stem bedienen dankzij de ingebouwde spraakbediening. Dankzij Connected Services weet u precies waar uw auto geparkeerd staat. Ook andere functies, zoals bandenspanning en brandstofniveau, zijn via de app altijd onder handbereik. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn premium audiosysteem, full map navigatiesysteem, kruisend verkeer detectie, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst.

De Hyundai IONIQ 5 is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Snelheid, brandstof, navigatie... de head-up display laat het allemaal zien, recht in het zichtveld van de weg. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. Ook helpen het dodehoekdetector detectiesysteem, forward collision warning system, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Hebben we uw interesse gewekt? Deze IONIQ 5 staat nu voor u klaar, u bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we u ook meteen over de financieringsvormen die we u kunnen aanbieden. Belt u ons vandaag nog?

Bij Hyundai slagen ze er keer op keer in om auto's van topklasse te leveren tegen een middenklasse prijs. New Thinking. New Possibilities. De elektromotor is stil en schoon. En met een verrassend grote actieradius! Het gaat hier om een nieuwe auto, die uit voorraad leverbaar is. Alles aan deze auto is ontworpen voor comfort, tot aan de stoelverwarming, verwarmbare achterbank, en verwarmbaar stuur. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Met matrix LED-verlichting rijdt u eigenlijk altijd met groot licht, dus maximaal zicht. Toch is verblinden er niet bij, want het systeem regelt de verlichting zo dat tegenliggers er geen last van hebben. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 21 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, adaptief dempingsysteem, geluidsisolerende ramen, dakspoiler en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Een gevisualiseerd overzicht van alle belangrijke functies wordt geleverd door het digitale dashboard. De 360 graden camera op deze auto wordt verzorgd door vier geavanceerde camera's. Het biedt garantie van uitstekende beeldkwaliteit. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Connected Services voegt nog meer comfort en veiligheid toe aan deze auto. Qua muziekbeleving onderweg gaat deze auto ook een stevige stap verder dankzij het high performance audiosysteem. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, kruisend verkeer detectie, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst.

Deze Hyundai is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Hou de weg in het vizier! De head-up display zorgt dat u de dashboardinfo in beeld geprojecteerd krijgt. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. De auto is ook uitgerust met dodehoekdetector detectiesysteem, forward collision warning system, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Lees meer

Deze occasion staat bij

4.2/5
475 reviews
RDW erkend logo
BOVAG logo
Nationale Auto Pas logo
Toyota Helmond
Afspraak plannen

Waarom Oostendorp Autogroep?

Vertrouwen en veiligheid

Onze occasions en nieuwe auto's worden zonder enige twijfel grondig getest.

Garantie

Wij staan persoonlijk voor je klaar met altijd een oplossing voor jouw mobiliteit.

14 dagen risicoloos rijden

Voldoet je auto niet aan je verwachting? Lever hem in en krijg je geld terug.

Oostendorp Autopolis

Geen zorgen over service, keuringen, vervangend vervoer en meer.
Proefrit aanvragen
Je wilt een proefrit aanvragen voor:

Jouw gegevens

Hartelijk dank voor jouw proefritaanvraag! Een proefrit geeft je de beste indruk van deze auto.

Ons team checkt jouw voorkeurstijd op beschikbaarheid en zal daarna contact met je opnemen om deze te bevestigen of om een ander moment te plannen.

Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, schroom dan niet contact met ons op te nemen.
project.general_error_message

Neem contact op
Je wilt contact opnemen over:

Jouw gegevens

Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, schroom dan niet contact met ons op te nemen.