Camry Cab roadtrip

Wereldwijd de meest succesvolle zakelijke sedan

Dit is de nieuwe Toyota Camry. Een hoogwaardige sedan, verrijkt met de geavanceerde hybride technologie van Toyota. Dit is de achtste generatie. Te koop in 100 landen. Jaarlijks 700.000 verkopen. Dit brengt de totaalteller op 19.000.000 stuks. Wij noemen het met recht een wereldauto.

Maak kennis met de zuinigste taxi in zijn klasse

Efficiënt verbruik van 4,3 l / 100 km

Met de benzine-hybride Camry rijdt u eenvoudig 1 op 23. Dit maakt de Camry een aantrekkelijke optie voor personenvervoer, in plaats van de traditionele benzine- maar met name dieselmodellen. Zeker ook vanwege de toename van het aantal ingestelde milieuzones in Nederland wordt de benzine-hybride Camry steeds interessanter.

Laag BPM-tarief vanwege hybride aandrijving

Nog maar een paar maanden te gaan voordat de BPM-teruggave voor taxi's wordt afgeschaft. Dit leidt tot een stijging van uw taxitarieven. Maar de benzine-hybride Toyota Camry biedt uitkomst: auto's met een lage CO2-uitstoot hebben namelijk een lager BPM-tarief.

Zeer gunstige Total Cost of Ownership

Naast dat hybride rijden beter is voor het milieu, kent deze aandrijflijn veel meer voordelen. Denk aan een bewezen hogere restwaarde, uitzonderlijke betrouwbaarheid, minder onderdelen die kapot kunnen gaan en remmen die minder te lijden hebben. Dit resulteert in lagere onderhoudskosten en daarmee een zeer gunstige Total Cost of Ownership.

Volg onze roadtrip met de Camry Cab

We rijden van stop tot stop langs vele lokale bezienswaardigheden. De route hebben we voor u bepaald, u stapt in op ieder gewenst moment of we halen u op, op iedere gewenste plek. Benieuwd waar en wanneer u ons kunt vinden? Bekijk direct onze route en plan op basis daarvan uw afspraak in.

  • 7 & 8 oktober: Oude Udenseweg 25, Uden
  • 9 & 10 oktober: Varenschut 5, Helmond
  • 11 & 14 oktober: Keizersveld 69, Venray
  • 15 & 16 oktober: Rudolf Dieselweg 28, Venlo
  • 17 & 18 oktober: Burghoffweg 10, Roermond
  • 21 & 22 oktober: Hulzenseweg 22, Nijmegen

Volg onze roadtrip op LinkedIn

Toyota Camry, uw elegante reisgenoot

De Toyota Camry hybride is een stijlvolle auto en biedt voor iedereen een juiste uitvoering. Een comfortabel, zelfverzekerd uiterlijk met dynamische aspecten. Deze auto is al beschikbaar vanaf € 39.995,- met standaard Toyota Safety Sense. Heeft u interesse in een Toyota, maar weet u nog niet of u kiest voor nieuw of gebruikt? Bij Oostendorp Auto heeft u de keuze uit een breed assortiment. Bovendien kijken wij graag samen met u naar een passend inruilvoorstel. Goede service staat bij ons voorop. Ziet u vandaag een mooie Toyota Camry hybride, dan regelen wij spoedig de verdere afhandeling.

Indien u het gebruik van cookies heeft geaccepteerd, dan wordt hier een video getoond. U kunt uw keuze wijzigen op de privacy pagina.


Ontdek meer over de Toyota Camry

Bekijk onze voorraad

Oostendorp Auto Toyota

Sinds 1981 is Oostendorp Auto de officiële Toyota dealer met zeven vestigingen, waar u terecht kunt voor alles rond uw Toyota. Dankzij de regionale spreiding van de Oostendorp dealervestigingen in Oost-Brabant, Noord-Limburg en Zuid-Gelderland zijn wij altijd dicht bij u in de buurt. De bewezen betrouwbaarheid en uitstekende kwaliteit van Toyota is voor menig taxibedrijf een overtuigende reden om ook te kiezen voor een van de Toyota modellen van Oostendorp Auto. Oostendorp Auto heeft vele taxibedrijven voorzien van hybride vervoersmiddelen. De regionale spreiding, het prettige contact en een persoonlijke accountmanager zijn de voornaamste redenen van diverse partnerships.


Bent u op zoek naar passend personenvervoer voor uw onderneming? Naast de Toyota Camry bieden we ook de PROACE VERSO.


Ontdek de Toyota PROACE VERSO

Onze Camry Cab Chauffeurs

Herman Bron
Herman Bron

Accountmanager

Daan Bruijsten
Daan Bruijsten

Accountmanager

Onze Toyota vestigingen