Direct een afspraak maken in onze werkplaats?

Plan afspraak

Zorgeloos rijplezier
Eerlijk en helder advies
Gemak zonder drempels

Vind een model dat bij u past

Acties

De Corolla Hatchback nú met 5 jaar onderhoud en 5 jaar garantie

Ervaar ook de perfecte combinatie van dynamisch rijplezier en zuinig rijden, tijdelijk met 5 jaar garantie en 5 jaar gratis onderhoud. Rijd ook 50% van de tijd elektrisch zónder stekker, zowel in de 1.8 Hybrid als in de krachtige 2.0 High Power Hybrid. Stap direct over op het zorgeloze hybride rijden en profiteer van dit voordeel.

Rijd de Mazda CX-5 Sport Selected nu met €2.995,- voordeel

Op zoek naar meer comfort en een extra sportieve uitstraling? Kies dan voor de Mazda CX-5 Sport Selected. Met een voordeel van €2.995,- rijdt u deze sportieve en succesvolle SUV al vanaf €38.490,- Profiteer nu tijdelijk van €3.000,- extra Voordeel van de Zaak korting.

Rijd weg in een nieuwe Hyundai i10, nu met €2.100,- Try and Buy Bonus

Met zijn ruime interieur en royale bagageruimte is de Hyundai i10 geschikt voor veelzuidig gebruik. U rijdt deze nieuwe Hyundai i10 nu wel heel voordelig met een Try and Buy bonus van maar liefst €2.100,- euro. Zo rijdt u al in een i10 vanaf € 9.795,-


De voordelen van Oostendorp Auto

Zorgeloos rijplezier

Oostendorp Auto biedt uitgebreide garantie op nieuwe auto’s en 2 jaar op onze Plus selectie occasions, zolang de auto bij ons in onderhoud is. Dat durven we aan, omdat we het volste vertrouwen hebben in onze merken én in onze merkspecialisten die occasions inkopen en onderhouden. We maken bij onderhoud alleen gebruik van originele merkonderdelen en checken uw auto op 130 punten voordat we hem aan u afleveren.

Eerlijk & helder advies

Bij Oostendorp Auto zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen. Daarom werken we bijvoorbeeld met heldere prijzen zonder verborgen kosten. De prijzen van voorraadauto’s die u op onze website ziet, zijn all-in en dus helemaal rijklaar. Onze verkoopadviseurs en servicemanagers geven u eerlijk advies in heldere taal. Bij onderhoud vertellen we u vooraf welke kosten u kunt verwachten, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Gemak zonder drempels

Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan?! Als u uw auto bij ons brengt voor onderhoud, dan kunt u gebruikmaken van onze haal- en brengservice, gratis leenfiets of vervangend vervoer. Als u wat meer tijd heeft, dan is het vaak ook mogelijk om op uw auto te wachten. Met onze Service Plus Pas bieden we allemaal gemakkelijke gratis extra’s, zoals vervangen van lampjes en gratis sterreparatie van de voorruit. Daar heeft u dus geen omkijken naar.

Onderhoud & Reparatie

Onderhoud van uw auto is van groot belang voor uw veiligheid en rijplezier. Bij Oostendorp Auto voeren we alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden, reparaties en APK uit, voor alle merken en modellen.

Ons team van ervaren vakmensen werkt met passie aan uw auto en zorgt dat u prettig kunt blijven rijden. Maak direct eenvoudig uw werkplaatsafspraak via onze online planmodule.

Plan een werkplaatsafspraak

Klantbeoordelingen

"Leuke verkoper. Goed advies."
Ine Empel
"Super goed, fijne mensen, erg vriendelijk."
Chris Swinkels
"Goede service en vriendelijk. Echt een aanrader."
Joop Coenders

Oostendorp PLUS selectie

Een occasion uit de Oostendorp PLUS selectie biedt u diverse voordelen. Alles voor gemak zonder drempels en zorgeloos rijplezier. Bekijk de voordelen van de PLUS selectie


Bekijk onze voorraad PLUS occasions

Ons team en de koffie staan voor u klaar!

U bent van harte welkom om langs te komen bij een van onze 22 vestigingen. Ons team werkt er iedere dag aan om u zorgeloos rijplezier te bezorgen. Onze merkspecialisten geven u graag eerlijk en helder advies bij uw aankoop en onderhoud en we maken het u graag zo makkelijk mogelijk.


Bekijk onze vestigingen