Oostendorp Autogroep koopt Toyota en Suzuki Eindhoven

Oostendorp Autogroep koopt Toyota en Suzuki Eindhoven

Uden, 3 november - Oostendorp Autogroep neemt met ingang van 1 januari de Driessen Toyota en Driessen Suzuki dealeractiviteiten over in Eindhoven en omgeving. De Toyota en Suzuki activiteiten gaan verder onder de naam Oostendorp Eindhoven. Door deze overname versterkt Oostendorp haar positie als Toyota en Suzuki dealer in Noordoost Brabant. Alle Toyota activiteiten worden voortgezet vanuit de huidige locatie, Pietersbergweg 31 in Eindhoven. Suzuki zal ook op deze locatie worden ondergebracht. Alle betrokken medewerkers van Driessen Toyota en Suzuki treden in dienst bij de Oostendorp Autogroep.

“Een prachtige en weloverwogen overname in spannende tijden”, vertelt Bas Oostendorp, algemeen directeur Oostendorp Autogroep. Met nu in totaal 9 Toyota vestigingen in Uden, ‘s-Hertogenbosch, Oss, Helmond, Middelrode, Cuijk, Nijmegen en Venray maakt de toevoeging van Toyota Eindhoven het strategisch verzorgingsgebied compleet.

Met de komst van Suzuki in Eindhoven kent Oostendorp Autogroep nu ook 3 Suzuki vestigingen. “Wij hebben synergie weten te creëren door onze Suzuki activiteiten onder te brengen bij de Toyota vestigingen met behoud van de beide merkidentiteiten en merkbeleving”, aldus Bas Oostendorp. Deze combinatie heeft Oostendorp reeds succesvol samengebracht in Nijmegen en Den Bosch. Ook binnen Oostendorp Eindhoven worden beide merken samengebracht onder één dak.


Kenmerken van een familiebedrijf

Oostendorp Autogroep is een familiebedrijf dat groot is geworden door klanten en medewerkers het gevoel te geven het samen te doen. Bas Oostendorp, directeur van Oostendorp Autogroep zegt hierover: “Als familie help je elkaar verder, ga je samen uitdagingen aan en doe je net dat stapje extra. Vanuit deze gedachte zetten wij onze klanten en medewerkers centraal. Dat is de kracht van onze organisatie. Het geven van een professioneel advies met een persoonlijke aanpak, dat is onze passie!”

Oostendorp Autogroep – Zoveel meer dan mobiliteit

Oostendorp Autogroep is een automotive onderneming met uiteenlopende specialismen in het werkgebied Noordoost Brabant, Noord-Limburg en Zuid-Gelderland. Het van oorsprong Brabantse familiebedrijf is naast ruim 40 jaar Toyota dealer eveneens dealer van Mazda, Hyundai, Suzuki, Nissan en Mitsubishi met vestigingen in Uden, Den Bosch, Nijmegen, Helmond, Cuijk, Venray, Middelrode en Oss. Oostendorp Autogroep bestaat verder uit een merkonafhankelijke leasemaatschappij, twee autoverhuurbedrijven, vier ABS autoschadeherstelbedrijven, vier GlasGarage autoruitspecialisten, Oostendorp 4x4 en Oostendorp Autopolis.