Oostendorp PLUS selectie

Oostendorp PLUS selectie. Zorgeloos rijplezier.

Bij Oostendorp Auto vinden wij uw zorgeloze rijplezier belangrijk. Een groot deel van onze occasion voorraad behoort daarom tot onze unieke Oostendorp PLUS selectie. Een occasion uit de Oostendorp PLUS selectie biedt diverse voordelen voor u. Zo krijgt u standaard 24 maanden garantie volgens de BOVAG voorwaarden tot 40.000 kilometer en altijd een all-in prijs zonder verborgen kosten. Dat betekent voor u het grootste gemak zonder drempels. Profiteer nu van alle voordelen van onze Oostendorp PLUS selectie door te kiezen voor een occasion uit deze selectie. U herkent deze aan de vermelding rechtsboven op de eerste foto van het voertuig in onze voorraad.


Indien u het gebruik van cookies heeft geaccepteerd, dan wordt hier een video getoond. U kunt uw keuze wijzigen op de privacy pagina.

De voordelen van een occasion uit de PLUS selectie24 maanden garantie

Bij Oostendorp Auto kunt u zorgeloos een occasion aanschaffen. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van de occasions uit de Oostendorp PLUS selectie en bieden daarom standaard 6 maanden BOVAG garantie + 18 maanden Oostendorp PLUS garantie tot 40.000 kilometer. De garantie is volgens de BOVAG voorwaarden.


Altijd een all-in prijs

Wij geloven in eerlijk en helder advies. Alle auto's in onze PLUS selectie zijn voorzien van een all-in prijs. Dat betekent geen verborgen kosten of verrassingen achteraf. Natuurlijk kunt u altijd kiezen voor extra opties zoals een Waxoyl behandeling, maar de occasion is volledige rijklaar voor de prijs die u online ziet.


24/7 Pechhulp in Europa

U kunt vertrouwen op de kwaliteit van onze occasions uit de PLUS selectie. Mocht u onverhoopt toch met pech langs de weg komen te staan, dan kunt u kosteloos gebruik maken van onze 24-uurs pechhulp in vrijwel geheel Europa, inclusief uw eigen woonplaats. Daarmee kunt u zorgeloos onderweg.
Complete 360° check

Onze ervaren merkspecialisten geven iedere auto in de PLUS selectie een uitvoerige 360 graden check. Hierbij kijken we niet alleen naar de techniek, maar ook het uiterlijk en het interieur van de auto worden gecontroleerd. Zo voldoet iedere auto aan de strenge kwaliteitseisen van onze PLUS selectie.


Nieuwe APK bij aflevering

Is uw occasion uit de PLUS selectie ouder dan 4 jaar? Dan voorzien wij de auto kosteloos van een nieuwe APK, zodat u hier het komende jaar niet naar om hoeft te kijken. Gemakkelijk toch?


Service PLUS pas

Bij de aanschaf van een occasion uit de PLUS selectie ontvangt u onze Service PLUS pas. Dat betekent voor u gemak zonder drempels. Het zijn de kleine dingen, die wij graag voor u doen zolang uw auto bij ons in onderhoud is. Zo vervangen we kosteloos lampjes (buitenzijde). Beetje olie erbij? Geen probleem. Sterretje in uw voorruit? Maken we voor u! Profiteer van de voordelen van de Service PLUS pas.