Overname Jos van Boxtel Groep

Oostendorp Autogroep neemt Jos van Boxtel Groep over

Opnieuw een mijlpaal in de verdere ontwikkeling en ambities van Oostendorp Autogroep: per 1 januari 2020 nemen wij alle activiteiten over van de Jos van Boxtel Groep. De dealervestigingen in ’s-Hertogenbosch, Oss en Middelrode gaan vanuit dezelfde locaties door onder de naam Oostendorp Jos van Boxtel.

De Jos van Boxtel Groep is een familiebedrijf met 65 jaar ervaring op het gebied van automotive. De groep bestaat uit Jos van Boxtel Lease, een schadevestiging en een viertal dealerbedrijven gevestigd in 's-Hertogenbosch, Oss en Middelrode die de merken Toyota, Suzuki, Nissan en Mitsubishi vertegenwoordigen.
"Door deze overname versterken we onze positie als Toyota dealer", aldus Bas Oostendorp, Algemeen directeur Oostendorp Autogroep. Met reeds vestigingen in Uden, Helmond, Cuijk, Nijmegen, Roermond, Venray en Venlo voegen we hier nu vestigingen in 's-Hertogenbosch, Oss en Middelrode aan toe. Dit rayon sluit naadloos aan op ons bestaande verzorgingsgebied. De overname van de Jos van Boxtel Groep betekent ook dat we de merken Suzuki, Nissan en Mitsubishi toevoegen aan ons merkenpallet, nu bestaande uit Toyota, Mazda en Hyundai.

Als echte familiebedrijven met passie voor het werk, hebben we samen veel gemeen en delen we dezelfde normen en waarden. Een familiebedrijf dat groot is geworden door klanten en medewerkers het gevoel te geven familie te zijn. De cultuur en het DNA van de Jos van Boxtel Groep heeft dan ook veel overeenkomsten met onze aanpak en ambitie, wat een uitstekende basis vormt voor de toekomst.

Lees hier het persbericht