Showroom en werkplaats geopend

Mededeling: showroom en werkplaats geopend

Wij nemen uw gezondheid en die van onze medewerkers zeer serieus. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij maatregelen nemen omtrent het Coronavirus zodat u met een gerust hart onze showrooms en werkplaatsen kan bezoeken. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid.

U bent van harte welkom

Wij heten u van harte welkom in onze showrooms en werkplaatsen. Echter, op dit moment schudden wij geen handen en houden we minimaal anderhalve meter afstand, zoals de richtlijnen van het RIVM voorschrijven. Daarnaast besteden wij extra aandacht aan de hygiëne en schoonmaak op onze locaties.

Bekijk onze actuele openingstijden
Bereikbaarheid

Wilt u of kunt u de deur niet uit maar wilt u wel een bezoek brengen aan de werkplaats of showroom? Of heeft u vragen over uw auto of een van onze andere diensten? Wij denken graag met u mee. Bijvoorbeeld door uw auto thuis op te halen of een video- / telefoongesprek met één van onze medewerkers. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Natuurlijk zijn wij ook online bereikbaar en staan wij u graag telefonisch te woord.


Wij kunnen u verzekeren dat we de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden en we baseren onze beslissingen consequent en alleen op feiten en berichtgeving van de Rijksoverheid en het RIVM.


Hartelijke groet,
Oostendorp Autogroep