Corona update

Een veilig en verantwoord bezoek, we doen het samen!

Showroom online geopend

Onze fysieke showrooms zijn gesloten tot 9 februari 2021. Maar mocht u op zoek zijn naar een nieuwe of gebruikte auto dan helpen wij u graag online. Bekijk ons zeer ruime aanbod. Onze adviseurs staan vervolgens klaar om al uw vragen te beantwoorden via telefoon, chat, videogesprek, email of WhatsApp.


Bekijk ons aanbod

Een stapje extra

Een proefrit/taxatie aan huis behoort ook tot de mogelijkheden. Mocht u een auto kopen dan bezorgen wij de auto graag bij u thuis. Heeft uw auto onderhoud nodig dan kunt u ook gebruik maken van onze haal- en brengservice. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Contact

Veiligheid voorop: onze voorzorgsmaatregelen

Wij vinden het fijn om u nog altijd te kunnen verwelkomen in onze werkplaatsen, alleen schudden we nu even geen handen, dragen wij mondkapjes en houden we altijd minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar. Daarnaast besteden we extra aandacht aan de hygiëne en schoonmaak op onze locaties.


Wij staan voor u klaar

Natuurlijk denken we ook nu graag met u mee. Samen komen we altijd tot een passende oplossing. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Bekijk al onze mogelijkheden

Hartelijk dank voor uw begrip en medewerking. Graag tot ziens!

Showroombezoek op afstand

Heeft u online een auto gezien die u graag van dichterbij wilt bekijken? Wij bieden de mogelijkheid om met onze verkoopadviseurs te videobellen! Zo laten wij de auto van uw voorkeur uitgebreid aan u zien en beantwoorden we direct uw vragen. Meer informatie over een showroombezoek op afstand?
Neem direct contact met ons op

Proefrit aan huis

Is uw oog gevallen op één van onze auto’s uit voorraad en wilt u direct een proefrit maken? Een proefrit aan huis behoort ook tot onze mogelijkheden! Neem direct contact met ons op, we denken graag met u mee en bespreken samen met u de mogelijkheden.


Wij staan voor u klaar

Haal- en brengservice

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Maak dan nu een afspraak. Wij halen uw auto graag bij u op en brengen hem, na de onderhoudsbeurt, weer bij u thuis. Zonder extra kosten uiteraard. Meer weten over deze service? Neem dan nu contact op.


Informeer naar de mogelijkheden