Oostendorp Electric

Ga ook voor geruisloos rijplezier, ontspannen one-pedal driving en energie terugwinnen tijdens het rijden. Dat is 100% elektrisch rijden anno 2020. Geniet ook van deze voordelen van elektrisch rijden bij Oostendorp. Bekijk onze voorraad en Go Electric!

Onze elektrische modellen

Oostendorp Electric, daar krijgt u energie van

Oostendorp Auto is ook uw betrouwbare partner voor elektrisch rijden. Een divers assortiment, veelzijdige expertise, gespecialiseerde monteurs voor onderhoud en reparaties en begeleiding bij het plaatsen van een laadpaalvoorziening aan huis. Of u zich nu wilt laten adviseren in de mogelijkheden voor elektrisch rijden of direct een proefrit wilt plannen met een van onze elektrische modellen uit voorraad? Onze experts staan voor u klaar en bespreken graag met u de diverse mogelijkheden.

Indien u het gebruik van cookies heeft geaccepteerd, dan wordt hier een video getoond. U kunt uw keuze wijzigen op de privacy pagina.


Acties

100% elektrisch, €4.000,- voordeel

Kies ook voor 100% elektrisch en profiteer van €4.000,- voordeel op een nieuwe Nissan LEAF Acenta 40 kWh batterij. U rijdt deze 100% elektrische LEAF dan al voor de actieprijs van €32.990,- Ga ook voor meer bereik, meer vermogen, meer keuze en nu ook voor meer voordeel.

Subsidieregeling voor volledig elektrische modellen

Kies nu voor elektrisch en maak gebruik van de subsidieregeling bij koop of private lease in 2020 en 2021. Leaset of koopt u een van onze elektrische modellen, die aan de voorwaarden voldoen, dan ontvangt u in 2020 en 2021 de volgende subsidie: €2.000,- op gebruikte elektrische modellen en maar liefst €4.000,- op nieuwe elektrische personenauto's.

Mazda MX-30, de 100% elektrische crossover

De Mazda MX-30 is vanaf september 2020 leverbaar. Slechts 1400 modellen komen naar Nederland. U wilt toch ook één van die eigenaren zijn? Deze 100% elektrische crossover is uiteraard nu al bij ons te bestellen. Ga voor positieve energie. De extra royale MX-30 First Edition uitvoering rijdt u vanaf €33.990,- of voor €515,- per maand met Private Lease.

Waarom elektrisch rijden?

Kies ook voor de voordelen van elektrisch en rijd direct weg in een van onze modellen uit voorraad. Elektrisch rijden is bijzonder duurzaam en u draagt op diverse manieren bij aan het milieu.

  • 40% minder CO2-uitstoot
  • Geen productie van fijnstof en stikstofoxiden
  • Verbetering van de luchtkwaliteit


Naast een duurzaam karakter wint u ook veel voor uw portemonnee.

  • Geen wegenbelasting
  • Minder onderhoudskosten
  • Aantrekkelijke kilometerprijs van 3,5 cent per kilometer


Klaar voor de toekomst, maar wel met het ultieme gemak.

  • Vertrek iedere dag met een volle accu dankzij een laadpaal aan huis
  • Uitgebreid netwerk van (snel)laadpalen, altijd een laadpunt op uw route
  • Snelladen? Binnen 20 minuten gereed voor vele zorgeloze kilometers


Elektrisch rijden is milieuvriendelijker, zuiniger, stiller en sneller. Kies voor Oostendorp en Go Electric!

Bekijk onze voorraad elektrische modellen

Onze elektrische modellen

Hyundai KONA Electric
Nissan Leaf EV
Mazda MX-30
Hyundai IONIQ