Mitsubishi ASX

Mitsubishi ASX

De Mitsubishi ASX is uw ideale reisgenoot voor het avontuur van alledag. U geniet van een uitmuntende wegligging, zelfs in de meest zware omstandigheden. Geïntereseerd in deze krachtige maar ook zuinige Mitsubishi ASX? Kies uit één van de modellen uit voorraad en rijd direct weg in de ASX, voorzien van alle voordelen van een SUV. Beter zicht dankzij de hoge zit en probleemloos richting het avontuur dankzij de grote bodemvrijheid. Onze verkoopadviseurs begeleiden u graag in de aankoop van uw favoriete ASX. U profiteert bovendien altijd van een aantrekkelijk inruilvoorstel op maat. Uw rijplezier staat bij ons centraal.

Zoek Mitsubishi ASX

Mitsubishi ASX

De Mitsubishi ASX is met zijn slimme en prikkelende design en innovatieve accessoires een echte active crossover. Benieuwd naar de prijs van de Mitsubishi ASX van uw keuze? De ASX is beschikbaar vanaf € 30.990,-. Kies ook voor het gemak van een hoge zit, soepel weggedrag en rijplezier vol vertrouwen. Meer weten over het interieur van de ASX, het duurzaam reizen met deze crossover of andere specificaties? Bekijk dan de brochure van de Mitsubishi ASX.

Bekijk brochure

Indien u het gebruik van cookies heeft geaccepteerd, dan wordt hier een video getoond. U kunt uw keuze wijzigen op de privacy pagina.

Ervaringen met de Mitsubishi ASX

Plan uw proefrit
Vraag offerte aan

Mitsubishi Private Lease bij Oostendorp Auto

Met Private Lease stelt u uw auto helemaal zelf samen en rijdt u voor een vast bedrag per maand. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van uw nieuwe Mitsubishi. Zo eenvoudig en onbezorgd is Private Lease!

  • De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease
  • 14 dagen bedenktijd
  • Bescherming tegen te hoge financiële lasten

Bekijk ons aanbod

Onze Mitsubishi vestigingen

Den Bosch
Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag gesloten
Afrikalaan 16
5232 BD 's-Hertogenbosch
Stuur een bericht
073-5233800