Toyota PROACE

Toyota PROACE, de bus voor elke klus

De Toyota PROACE is een ruime, krachtige maar ook zuinige bus met een laadvermogen tot ruim 1.500 kg en een trekvermogen tot 2.500 kg. Heeft u interesse in deze Toyota? Bij Oostendorp Auto heeft u de keuze uit een ruime voorraad en profiteert u eenvoudig van een persoonlijk inruilaanbod. Goede service staat bij ons voorop. Ziet u vandaag een mooie Toyota PROACE, dan zorgen wij dat u er snel zorgeloos in kunt rijden.

Zoek Toyota PROACE


Toyota PROACE

De Toyota PROACE is bij Oostendorp Auto nieuw al beschikbaar vanaf € 18.315,-. Interesse in een nieuwe bus / bedrijfswagen en benieuwd naar de prijs van de uitvoering die bij u past? Bekijk dan de brochure van de Toyota PROACE.


Bekijk brochure

Indien u het gebruik van cookies heeft geaccepteerd, dan wordt hier een video getoond. U kunt uw keuze wijzigen op de privacy pagina.Dit vinden de experts

Plan uw proefrit
Vraag offerte aan

Toyota Private Lease bij Oostendorp Auto

Kies voor Toyota Private Lease en geniet van alle voordelen, voor een vast bedrag per maand. U rijdt direct een nieuwe Toyota, zonder daarvoor de volledige aanschafwaarde te voldoen. Kom langs in de showroom om de mogelijkheden te bespreken.

  • Eerlijke voorwaarden
  • 14 dagen bedenktijd
  • Beschermd tegen onverwachte kosten

Bekijk ons aanbod

Onze Toyota vestigingen