Op zoek naar jou

Kom werken bij Oostendorp

Werken bij Oostendorp is topsport! Elke dag weer de beste service bieden aan onze klanten of collega's wekt veel energie. Daarom zorgen wij goed voor onze topsporters, wij geloven erin dat we alleen met betrokken medewerkers de ultieme klantbeleving en successen kunnen realiseren. Onze medewerkers zijn dé makers van een waardevolle klantbeleving. Durf jij de uitdaging aan?

Indien u het gebruik van cookies heeft geaccepteerd, dan wordt hier een video getoond. U kunt uw keuze wijzigen op de privacy pagina.

Sollicitatieprocedure in stappen

Sollicitatieprocedure

  • Heb je een vacature gevonden die bij je past? Dan begint de sollicitatieprocedure met het opsturen van je cv. We kijken dan of er sprake is van een goede match en vervolgens nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Allebei enthousiast? Dan gaan we verder met een vervolggesprek en/of een meeloopdag. Meestal vragen we ook of je een talentenanalyse wilt maken. Wanneer het een goede match is zullen wij je een passend aanbod doen en voor je het weet maak je deel uit van TEAM Oostendorp.


Over oostendorp auto

Oostendorp is de officiële dealer van Toyota, Mazda, Hyundai, Suzuki, Mitsubishi en Nissan met 20 vestigingen in Oost-Brabant, Zuid-Gelderland en Noord-Limburg. Ons team werkt er iedere dag aan om u zorgeloos rijplezier te bezorgen. Onze (merk)specialisten geven u graag eerlijk en helder advies bij uw aankoop en onderhoud en we maken het u graag zo makkelijk mogelijk.