Celerio

Suzuki Celerio

De Suzuki Celerio is een compacte auto met pittige prestaties en zuinig in verbruik. Compact van buiten, maar van binnen biedt de Celerio vijf comfortabele zitplaatsen. Bovendien is de bagageruimte van dusdanig formaat dat u gemakkelijk uw boodschappen en vakantiespullen kwijt kunt. Stap ook soepel in een van de Suzuki's Celerio uit voorraad. Of u nu kiest voor een nieuwe Celerio of voor een van de occasions uit voorraad. U profiteert gegarandeerd van een passend inruilvoorstel op maat. Uw rijplezier staat bij ons centraal.

Zoek Suzuki Celerio

Suzuki Celerio

Bij de Suzuki Celerio staat veiligheid voorop en daarmee is deze auto uw betrouwbare en duurzame reisgenoot. Stap eenvoudig in dankzij de hoge instap en geniet van de comfortabele zitpositie met ruim zicht rondom. Gemakkelijk te manoeuvreren en ook de kleinste parkeergarages zijn geen enkel probleem dankzij de kleine draaicirkel. De Celerio rijdt u al vanaf €12.799 met standaard Hill-Hold control en startonderbreking. Meer weten over het verbuik van de Suzuki Celerio, de veiligheidsuitrusting of andere Celerio specificaties? Bekijk dan direct de brochure.

Bekijk brochure

Indien u het gebruik van cookies heeft geaccepteerd, dan wordt hier een video getoond. U kunt uw keuze wijzigen op de privacy pagina.

Ervaringen met de Suzuki Celerio

Plan uw proefrit
Vraag offerte aan

Suzuki Private Lease bij Oostendorp Auto

Kies voor Suzuki Private Lease en ben van alle gemakken voorzien voor een vast bedrag per maand. U rijdt direct een nieuwe Suzuki, zonder daarvoor de volledige aanschaf te voldoen. Kom bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken.

  • Ongelimiteerd aantal bestuurders
  • Verlaag maandbedrag door vooruitbetaling of inruil
  • Bescherming tegen te hoge financiële lasten

Bekijk ons aanbod

Onze Suzuki vestigingen

Den Bosch
Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag gesloten
Hervensebaan 11
5232 JL 's-Hertogenbosch
Stuur een bericht
073-5233815