Ignis

Suzuki Ignis

Met zijn stoere, kleurrijke en eigenzinnige design, is de Ignis een tijdloos design-icoon. Dit samen met zijn uitstekende veiligheidsvoorzieningen en innoverende technieken, maakt de Ignis een genot voor het oog en voor uw rijcomfort. Bij Oostendorp Jos van Boxtel heeft u de keuze uit een ruime voorraad. Of u nu kiest voor een nieuwe Ignis of gaat voor een van onze occasions. U profiteert altijd van een aantrekkelijk voorstel op maat. Uw rijplezier staat bij ons centraal.

Zoek Suzuki Ignis

Suzuki Ignis

De Suzuki Ignis is met zijn kleurrijke details en retro-elementen een opvallende en eigenzinnige verschijning. U rijdt deze wendbare en compacte crossover al vanaf € 16.850,-. Stap eenvoudig in dankzij de hoge en gemakkelijke instap. Geniet van de hoge zitpositie en van de ruimte binnenin. Benieuwd naar alle specificaties van de Suzuki Ignis? Bekijk de brochure.

Bekijk brochure

Indien u het gebruik van cookies heeft geaccepteerd, dan wordt hier een video getoond. U kunt uw keuze wijzigen op de privacy pagina.

Ervaringen met de Suzuki Ignis

Plan uw proefrit
Vraag offerte aan

Suzuki Private Lease bij Oostendorp Auto

Kies voor Suzuki Private Lease en ben van alle gemakken voorzien voor een vast bedrag per maand. U rijdt direct een nieuwe Suzuki, zonder daarvoor de volledige aanschaf te voldoen. Kom bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken.

  • Ongelimiteerd aantal bestuurders
  • Verlaag maandbedrag door vooruitbetaling of inruil
  • Bescherming tegen te hoge financiële lasten

Bekijk ons aanbod

Onze Suzuki vestigingen

Den Bosch
Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag gesloten
Hervensebaan 11
5232 JL 's-Hertogenbosch
Stuur een bericht
073-5233815