S-Cross

Suzuki S-Cross

Met voldoende ruimte voor vijf volwassenen, 1.200 kilo trekgewicht voor de caravan én een bagageruimte van 430 liter, is de Suzuki S-Cross geschikt voor veelzijdig gebruik. Kies ook voor de Suzuki S-Cross, uw comfortabele reisgenoot voor elke rit. Geïnteresseerd in een S-Cross, maar weet u nog niet of u kiest voor een nieuwe Suzuki of een S-Cross occasion? Bij Oostendorp Jos van Boxtel kiest u eenvoudig uit een ruime voorraad. Onze verkoopadviseurs begeleiden u graag in de aankoop. Bovendien profiteert u altijd van een inruilvoorstel op maat. Uw rijplezier staat bij ons centraal.

Zoek Suzuki S-Cross

Suzuki S-Cross

De Suzuki S-Cross is compact maar toch ruim en vlot maar toch zuinig. De S-Cross is opvallend, sportief en stoer. De Suzuki S-Cross is in alles gericht op rijcomfort en bovendien zeer aantrekkelijk geprijsd. U rijdt deze S-Cross met standaard luxe uitrusting al vanaf €22.899,-. Meer weten over het verbuik van deze familie crossover, het design of andere S-Cross specificaties? Bekijk dan de brochure van de Suzuki S-Cross.

Bekijk brochure

Indien u het gebruik van cookies heeft geaccepteerd, dan wordt hier een video getoond. U kunt uw keuze wijzigen op de privacy pagina.

Ervaringen met de Suzuki S-Cross

Plan uw proefrit
Vraag offerte aan

Suzuki Private Lease bij Oostendorp Auto

Kies voor Suzuki Private Lease en ben van alle gemakken voorzien voor een vast bedrag per maand. U rijdt direct een nieuwe Suzuki, zonder daarvoor de volledige aanschaf te voldoen. Kom bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken.

  • Ongelimiteerd aantal bestuurders
  • Verlaag maandbedrag door vooruitbetaling of inruil
  • Bescherming tegen te hoge financiële lasten

Bekijk ons aanbod

Onze Suzuki vestigingen

Den Bosch
Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag gesloten
Hervensebaan 11
5232 JL 's-Hertogenbosch
Stuur een bericht
073-5233815