Swift

Suzuki Swift, sportief en stijlvol

De Suzuki Swift is een stoere, stijlvolle vijfdeurs auto met een perfecte wegligging dankzij het nieuwe, lichtere platform. De Swift reageert snel, ook in de bochten. Rijden wordt niet alleen leuker, maar ook veiliger en sportiever. Geïnteresseerd in een Swift, maar weet u nog niet of u gaat voor nieuw of gebruikt? Kies eenvoudig uit ons ruime aanbod, onze verkoopadviseurs ondersteunen u graag in deze keuze. Uw rijplezier staat bij ons centraal.

Zoek Suzuki Swift

Suzuki Swift

De Suzuki Swift is gemaakt voor het ultieme rijplezier. Benieuwd naar de prijs van de Suzuki Swift van uw keuze? Deze auto is al beschikbaar vanaf € 17.149,-. Dit is een prettige vijfdeurs auto met veel binnenruimte, bagageruimte én opbergruimte. Benieuwd naar de specificaties, afmetingen en veiligheidsopties? Bekijk dan de brochure van de Suzuki Swift.

Bekijk brochure

Indien u het gebruik van cookies heeft geaccepteerd, dan wordt hier een video getoond. U kunt uw keuze wijzigen op de privacy pagina.

Ervaringen met de Suzuki Swift

Plan uw proefrit
Vraag offerte aan

Suzuki Private Lease bij Oostendorp Auto

Kies voor Suzuki Private Lease en ben van alle gemakken voorzien voor een vast bedrag per maand. U rijdt direct een nieuwe Suzuki, zonder daarvoor de volledige aanschaf te voldoen. Kom bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken.

  • Ongelimiteerd aantal bestuurders
  • Verlaag maandbedrag door vooruitbetaling of inruil
  • Bescherming tegen te hoge financiële lasten

Bekijk ons aanbod

Onze Suzuki vestigingen

Den Bosch
Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag gesloten
Hervensebaan 11
5232 JL 's-Hertogenbosch
Stuur een bericht
073-5233815