Vitara

Suzuki Vitara, de compacte en krachtige SUV


De Suzuki Vitara is een stoere en stijvolle SUV met een frisse look. Door het hoge trekgewicht neemt u ook eenvoudig een caravan mee. Benieuwd naar het rijcomfort van deze betrouwbare SUV? Bij Oostendorp Jos van Boxtel kiest u eenvoudig uit een nieuwe of een gebruikte Suzuki Vitara. Onze specialisten ondersteunen u graag in het aanschafproces en u profiteert tevens, indien gewenst, van een inruilvoorstel op maat.

Zoek Suzuki Vitara

Suzuki Vitara

U herkent de Suzuki Vitara aan zijn moderne Suzuki SUV-design die de Vitara een krachtige en frisse look geeft. U rijdt deze betrouwbare, stijlvolle SUV nieuw al vanaf €24.499,- met standaard geavanceerd detectiesysteem. Ga ook voor vele betrouwbare kilometers in deze schone en zuinige allroader. Meer weten over het verbruik van de Suzuki Vitara, afmetingen of andere specificaties? Bekijk dan de brochure van de Suzuki Vitara.

Bekijk brochure

Indien u het gebruik van cookies heeft geaccepteerd, dan wordt hier een video getoond. U kunt uw keuze wijzigen op de privacy pagina.

Ervaringen met de Suzuki Vitara

Plan uw proefrit
Vraag offerte aan

Suzuki Private Lease bij Oostendorp Auto

Kies voor Suzuki Private Lease en ben van alle gemakken voorzien voor een vast bedrag per maand. U rijdt direct een nieuwe Suzuki, zonder daarvoor de volledige aanschaf te voldoen. Kom bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken.

  • Ongelimiteerd aantal bestuurders
  • Verlaag maandbedrag door vooruitbetaling of inruil
  • Bescherming tegen te hoge financiële lasten

Bekijk ons aanbod

Onze Suzuki vestigingen

Den Bosch
Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag gesloten
Hervensebaan 11
5232 JL 's-Hertogenbosch
Stuur een bericht
073-5233815