Toyota Mirai

Toyota Mirai, de elektrische waterstofauto

De op waterstof aangedreven Mirai rijdt honderd procent elektrisch en hoeft niet te worden opgeladen. Waterstof tanken duurt maar een paar minuten, ongeveer net zo lang als bij benzine of diesel. Bij de Toyota Mirai waterstofauto is het enige bijproduct water, waardoor CO2-neutraal zijn. De Toyota Mirai herkent u aan zijn hedendaagse uitstraling, een druppelvorm die zijn stroomlijn verbetert. Geniet geruisloos dankzij de fluisterstille motor in combinatie met geluidsisolerend glas.  

Een nieuwe Toyota Mirai

De Toyota Mirai herkent u aan zijn hedendaagse uitstraling, een druppelvorm die zijn stroomlijn verbetert. Geniet geruisloos dankzij de fluisterstille motor in combinatie met geluidsisolerend glas. Deze Mirai is beschikbaar vanaf € 81.095,-. Benieuwd? Bekijk dan de brochure van de Toyota Mirai.


Bekijk brochure

Indien u het gebruik van cookies heeft geaccepteerd, dan wordt hier een video getoond. U kunt uw keuze wijzigen op de privacy pagina.Dit vinden de experts

Plan uw proefrit
Vraag offerte aan

Toyota Private Lease bij Oostendorp Auto

Kies voor Toyota Private Lease en geniet van alle voordelen, voor een vast bedrag per maand. U rijdt direct een nieuwe Toyota, zonder daarvoor de volledige aanschafwaarde te voldoen. Kom langs in de showroom om de mogelijkheden te bespreken.

  • Eerlijke voorwaarden
  • 14 dagen bedenktijd
  • Beschermd tegen onverwachte kosten

Bekijk ons aanbod

Onze Toyota vestigingen