Toyota Prius

Toyota Prius, de hybride voorloper

De Toyota Prius hybride is een eigentijdse, zuinige auto. De Toyota Prius was in 1997 de eerste hybride auto voor het grote publiek. Bij Oostendorp Auto staat uw rijplezier centraal, dat geldt voor zowel een nieuwe auto als voor een occasion. U kiest bij Oostendorp Auto eenvoudig uit de ruime voorraad en u profiteert bovendien van een goede inruilprijs. Bent u geïnteresseerd in een van onze Toyota Prius modellen? Kom langs in onze showroom.

Zoek Toyota PriusToyota Prius

De Toyota Prius is de zuinigste hybride auto zonder stekker. Deze auto is al beschikbaar vanaf € 33.695,- met standaard Toyota Safety Sense. Combineer de voordelen van een hybride met een ruime, volledig elektrische actieradius met de Prius Plug-in Hybrid en leg zorgeloos 50 kilometer geheel elektrisch af. Deze auto is al beschikbaar vanaf €39.495,-. Benieuwd? Bekijk dan de brochure van de Toyota Prius.


Bekijk brochure

Indien u het gebruik van cookies heeft geaccepteerd, dan wordt hier een video getoond. U kunt uw keuze wijzigen op de privacy pagina.Dit vinden de experts

Plan uw proefrit
Vraag offerte aan

Toyota Private Lease bij Oostendorp

Kies voor Toyota Private Lease en geniet van alle voordelen, voor een vast bedrag per maand. U rijdt direct een nieuwe Toyota, zonder daarvoor de volledige aanschafwaarde te voldoen. Kom langs in de showroom om de mogelijkheden te bespreken.

  • Eerlijke voorwaarden
  • 14 dagen bedenktijd
  • Beschermd tegen onverwachte kosten

Bekijk ons aanbod

Onze Toyota vestigingen