Vacature: Marketing Stagiaire

 • De Oostendorp Autogroep blijft groeien! Kom jij ons marketingteam ondersteunen met jouw enthousiasme en nieuwe inzichten? Wil jij graag onderdeel uitmaken van leuk en energiek marketingteam? En wil jij graag aan de slag bij een innovatief en snel groeiend bedrijf?  Dan ben jij de Marketing Stagiaire die wij zoeken!

 • Wat doe je?

 • Ter ondersteuning van het marketingteam zijn we opzoek naar een zelfstandige stagiaire (HBO) vanaf januari/februari 2020. Tijdens je stageperiode ben je volledig onderdeel van het team en draai je mee in de dagelijkse werkzaamheden van de afdeling Marketing. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het meedenken en ontwikkelen van nieuwe merk- en/of productcampagnes. Het analyseren van data en het optimaliseren van onze communicatiekanalen. Je bent iedere dag op zoek naar een innovatieve combinatie van online en offline communicatie waarbij de klant altijd centraal staat. Je maakt copy voor onze websites en social media en ondersteun je de marketeers en designers binnen het team. Gezamenlijk tillen we onze marketingactiviteiten naar een hoger niveau.

 • Wie ben je?

 • -        Hbo-student communicatie of marketing.

  -        Je bent gemotiveerd, leergierig, zelfstandig, proactief en hebt voldoende lef om op nieuwe dingen af te stappen.

  -        Je hebt sterk verantwoordelijkheidsgevoel en analytisch denkvermogen.

  -        Je bent communicatief sterk, creatief, enthousiast, ondernemend en leergierig.

 • -        Je bent op de hoogte van de markering en communicatietrends.
 • Wat leveren wij standaard bij jouw dienstverband?

  Als we besluiten samen met elkaar onze weg te vervolgen, dan word je deel van ons TEAM. In ons TEAM gaan we collegiaal en informeel met elkaar om, want tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten. Wij bieden je een afwisselende functie in een informele en plezierige werkomgeving. Tevens bieden wij je:

  -       Een goede team- en werksfeer.

  -       Een uitdagende stage in een groeiend bedrijf.

  -       Veel verantwoordelijkheden en taken om ervaring op te doen.

  -       Een stagevergoeding.

 • Meer informatie?

 • Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kris Hanegraaf via telefoonnummer 088 - 24 20 305.

Solliciteer hier

Over Oostendorp Auto


Auto’s zijn onze lust en ons leven, maar we zijn nog veel gekker op tevreden klanten. Daarom gaan we voor klanten door het vuur. Alles om de klant zorgeloos rijplezier te bezorgen, we gaan ervoor!

Deze passie zijn we gestart in 1976 en is in de loop der jaren, vanuit de basis in Uden, ontwikkeld tot een onderneming met uiteenlopende bedrijfstypen en specialismen. Inmiddels spreidt ons werkgebied zich uit over Oost-Brabant, Noord-Limburg, Zuid-Gelderland. We zijn trotse dealer van Toyota, Mazda, Hyundai, Suzuki, Mitsubishi en Nissan en hebben autoschadeherstelbedrijven, Glasgarage autoruitspecialisten, een niet-merkgebonden leasemaatschappij, verhuurbedrijven en een verzekeringstak.