Vacature: Servicemonteur ruitschade

 • Als servicemonteur ruitschade verhelp jij de ruitschade van onze klanten zodat zij weer snel en tevreden de weg kunnen vervolgen. Een functie met veel vrijheid; je werkt namelijk zowel op onze vestigingen als mobiel op locatie.

 • Wat doe je?

 • Als servicemonteur ruitschade regel jij alles voor onze klanten; van een afspraak voor reparatie tot vervanging van de ruit zowel mobiel als op onze vestigingen. Je informeert de klant over de afhandeling van de ruitschade en zorgt ervoor dat het dossier volledig bij de verzekering wordt ingediend. 

 • Wie ben je?

 • -        Je beschikt over een afgeronde mbo-opleiding.

  -        Je bent flexibel inzetbaar en gemotiveerd om het iedere dag weer net wat beter te doen.

  -        Je hebt enige jaren ervaring en kennis op het gebied van autoruitherstel.

  -        Je bent secuur en kwaliteit staat hoog in het vaandel.

 • -        Je steekt graag de handen uit de mouwen en gaat creatief en oplossingsgericht te werk. 
 • Wat leveren wij standaard bij jouw dienstverband?

  Als we besluiten samen met elkaar onze weg te vervolgen, dan word je deel van ons TEAM. In ons TEAM gaan we collegiaal en informeel met elkaar om, want tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten. Wij bieden je een afwisselende functie in een informele en plezierige werkomgeving. Tevens bieden wij je:

  -       Een goed salaris tussen de € 2.300,00 en € 3.075,00 (op basis van 40 uur per week en afhankelijk van ervaring, leeftijd en kennisniveau).

  -       Een goede pensioenregeling, middelloonregeling via BPMT.

  -       25 vakantiedagen en de mogelijkheid om 5 extra dagen te kopen op fulltime basis.

 • -       Een team prestatiebonus.

  -       Korting op alle producten en diensten die we verkopen.

  -       Korting oplopend tot 30% op diverse verzekeringen (o.a. rondom wonen, aansprakelijkheid, rechtsbijstand, verkeer en recreatie).

  -       Uitzicht op een vast dienstverband.

  -       Doorgroeimogelijkheden.

  -       Opleidingsmogelijkheden binnen Oostendorp.

  -       Diverse feesten/vieringen, de leukste teamuitjes en een informele sfeer.

 • Meer informatie?

 • Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bas van Liempt via telefoonnummer 06 - 10 98 76 23.

Solliciteer hier

Over ABS Autoherstel Zuid


Autoherstel Zuid is de schadehersteldivisie van Oostendorp Autogroep. Met vestigingen in Den Bosch, Nijmegen, Oss en Uden is Autoherstel Zuid lid van de keten ABS Autoherstel. Dat is een landelijke schadeherstelketen met 79 vestigingen die werkt voor vele landelijke opdrachtgevers. Ook behoren vier GlasGarage vestigingen tot de Autoherstel Zuid.


Binnen de Oostendorp Autogroep zijn auto’s onze lust en ons leven, maar we zijn nog veel gekker op tevreden klanten. Daarom gaan we voor klanten door het vuur. Alles om de klant zorgeloos rijplezier te bezorgen, we gaan ervoor!

Deze passie zijn we gestart in 1976 en is in de loop der jaren, vanuit de basis in Uden, ontwikkeld tot een onderneming met uiteenlopende bedrijfstypen en specialismen. Inmiddels spreidt ons werkgebied zich uit over Oost-Brabant, Noord-Limburg, Zuid-Gelderland. We zijn trotse dealer van Toyota, Mazda, Hyundai, Suzuki, Mitsubishi en Nissan en hebben autoschadeherstelbedrijven, Glasgarage autoruitspecialisten, een niet-merkgebonden leasemaatschappij, verhuurbedrijven en een verzekeringstak.